Boek ons

Sport

Zumba
Zumba® is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics. De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.

Pilates-yoga
In deze les komen zowel pilatesoefeningen als yoga oefeningen aan bod. Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Yoga richt zich op zachte en vloeiende bewegingen, unieke bewegingsreeksen, yogahoudeingen en ontspanning.

Pole Balance
Deze les duurt anderhalf uur. We beginnen met een opwarming en krachttraining. Hierna werken we aan onze lenigheid en werken we aan de paal. Kracht en lenigheid zijn nodig om sierlijk rond en in de paal te dansen. Vaak wordt paaldansen geassocieerd met erotiek maar in deze les gaat het voornamelijk om kracht.