Boek ons

Restaurant de Beren Oud-Beijerland

Nog een van onze sponsoren is restaurant de Beren in Oud-beijerland. Een mooi restaurant met een lekkere kaart voor een betaalbare prijs. Het 3 gangen lentemenu is bijvoorbeeld 23 euro. Op een leuke locatie in het centrum met vriendelijk personeel is ook dit restaurant zeker een bezoekje waard. 

Sponser van Speyck

Om de voorstelling ' Dance and be Balance'th' mogelijk te maken hebben we hulp gehad van een aantal sponsoren. Deze sponsoren zullen we om de beurt allemaal even in het zonnetje zetten. Vandaag is 'van Speyck' aan de beurt. Een horecagelegenheid die sfeer uitademt en waar je je direct thuis voelt. Waar je verrast wordt door het assortiment aan lekkere bieren en mooie wijnen. Zeker een bezoekje waard. 

Nog 1 weekje vakantie

We genieten nog 1 weekje van onze vakantie. Maandag 6 mei beginnen we weer. Fijne vakantie nog!

Acrokids Nederlands Kampioen!

De Balance'th Acro Kids zijn Nederlands Kampioen geworden! Afgelopen zondag 7april hebben de Acro Kids o.l.v. Richelle Biesheuvel meegedaan met de Nederlandse Kampioenschappen nadat ze al eerder in de voorrondes derde waren geworden. Ze konden op de valreep nog meedoen omdat de categorie al heel vol zat. Omdat er vele groepen meededen hoopte we op wederom een derde plaats,  Toen ze niet werden genoemd hadden we de hoop een beetje opgegeven, dus toen ze hoorde dat ze eerste waren ging het dak van het theater in Hilversum! De jury was vol lof over de choreografie en de energie van de groep. Wilt u deze groep zien optreden, kom dan kijken bij ons optreden op Koningsdag!