Boek ons

Boek ons

Balance groep.
Balance'th heeft een aantal dansgroepen waaronder de Balance groep. Deze groep is al in 1996 begonnen omdat Bram Roza vroeg of we op de Nacht van de poëzie iets bijzonders neer konden zetten. De groep danst verschillende dansstijlen, klassiek, modern ,jazz en streetdance. De leeftijd is vanaf 19 jaar. Al deze danseressen hebben een goede basis en zitten in deze groep omdat ze een passie voor dans hebben! Deze groep heeft een breed repertoire, waarbij ook solo's , duetten of groepsdansen worden gedanst. Ook maken wij op verzoek choreografieën waarbij de muziek door de opdrachtgever kan worden uitgekozen.

 

Balance Girls.
In deze groep is de leeftijd vanaf 13 jaar. Ook deze groep beheerst meerdere dansstijlen zoals modern, streetdance en hiphop. Deze groep doet, anders dan de Balance groep, ook mee aan wedstrijden. Net zoals bij de Balance groep neemt dans ook bij deze groep een grote plaats in in hun leven in. Het is dan ook een plezier om deze groep te zien dansen en zichzelf te zien uitdagen.

 

Balance Junior.
Deze groep lijkt op de Balance en de Balance Junior alleen is de leeftijd in deze groep vanaf 12 jaar. Hun dansstijl is vooral streetdance en hiphop maar ook moderne dans vindt je in hun repertoire. Bij wedstrijden vallen ze geregeld in de prijzen vanwege hun strakke passen, enthousiasme en enorme energie. In deze groep dansen ook jongens die laten zien hoe gaaf het is om te dansen!

 

Acro Girls.
Deze dansgroep danst een combinatie van acrobatiek en dans. Het is heel bijzonder om te zien hoe truckjes met dans gecombineerd kunnen worden en dat op muziek gezet kan worden. De leeftijd van deze groep is van 7 tot 14 jaar. Ook deze groep doet mee aan wedstrijden en valt in de prijzen! Het blijft prachtig en spannend om deze groep te zien optreden!

 

Boeken?
Hoe kan je onze dansgroepen boeken? Onze groepen hebben al geruime ervaring op verschillende entertainment niveaus. Zo lopen en/of dansen we modeshows, houden we het publiek geamuseerd tijdens voelbalwedstrijden, openen we winkelcentrums, onthullen we nieuwe auto’s en treden we op tijdens dinnershows, kerstshows, koningsdag, tentoonstellingen en vele andere evenementen. Voor ons is niets te gek. Ook bij uw bedrijfsevenementen kunnen wij iets extra's toevoegen. Van klassiek tot breakdance en van modern tot acrodans. We beheersen vele dansstijlen en maken choreografieën op aanvraag. U kunt ons boeken door te bellen met Monique op nummer 06-53134872 of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..