Boek ons

Boek ons

BALANCE DANSGROEP

Balance’th heeft een aantal dansgroepen waaronder de Balance groep. Deze groep is al in 1996 opgericht omdat Bram Roza, aan Monique Biesheuvel, vroeg of ze op de Nacht van de Poëzie iets speciaals neer konden zetten. De groep danst in verschillende dansstijlen, klassiek, modern en jazzdans. De stijl van deze groep heeft Monique voornamelijk ontwikkeld toen ze als danseres danste bij Djazzex. De leeftijd van de Balance dansgroep is vanaf 19 jaar en al deze dansers hebben een goede basis van de klassieke dans, tevens hebben ze een passie voor dans! Deze dansgroep heeft een breed repertoire, behalve groepsdansen hebben ze ook solo’s en duetten. Ook maakt Monique op verzoek choreografieën waarbij de opdrachtgever de muziekkeuze kan bepalen.

BALANCE GIRLS

Ook in deze groep staat de passie voor dans voorop! De leeftijd van deze groep is vanaf 15 jaar. De stijl van deze groep is ook een mix van dansstijlen. Deze groep doet ook mee met wedstrijden, die inmiddels heel populair zijn geworden. De groep staat ook onder leiding van Monique Biesheuvel. Omdat alle dansers ook op spitzen kunnen dansen, maken we daar ook gebruik van, wat elke keer weer een uitdaging is! Met deze groep wordt ook in opdracht gewerkt.

BALANCE MOVES

Deze groep staat onder leiding van Madelein de Koning. Hun stijl is voornamelijk showdans en streetdance. Ook deze groep vindt het een uitdaging om met wedstrijden mee te doen, maar ook optredens doen ze regelmatig. De leeftijd van deze groep is vanaf 14 jaar. Hun energie en enthousiasme spat ervan af, dat maakt dat je met veel plezier naar deze groep kijkt!

BALANCE MINI

Dit is onze jongste groep. De leeftijd is vanaf 6 jaar, dus nog mini’s in dans en wedstrijdland. De groep staat onder leiding van Richelle Punselie, die met deze groep leuke, grappige maar zeker ook mooie dansen maakt. Het is een feest om deze leerlingen te zien dansen, je ziet hoeveel plezier ze erin hebben.

ACRO KIDS

Deze groep is Nederlands Kampioen geworden, en daar zijn we heel trots op! Ook deze groep staat onder leiding van Richelle Punselie. Acro dans is een combinatie van dans en acrobatiek. De leeftijd is van 7 tot 16 jaar. Door alle acrobatische trucjes en liften is deze vorm van dansen heel bijzonder. Alleen met een achtergrond van dans en acro kan je in deze groep komen, en als je ze ziet dansen begrijp je dat gelijk. Als je deze dansers ziet optreden dan is het spannend en prachtig tegelijk!

BOEKEN?

Hoe kan je onze dansgroepen boeken? Onze dansgroepen hebben al geruime ervaring op verschillende entertainment niveaus. Zo lopen en/of dansen we modeshows, openen we winkelcentrums, onthullen we nieuwe modellen van auto’s en treden we op tijdens dinnershows, kerstshows, Koningsdag, tentoonstellingen en vele andere evenementen. Voor ons is niets te gek en blijft alles een leuke uitdaging. Ook bij uw bedrijfsevenementen kunnen wij iets extra’s toevoegen. In alle dansstijlen, show, street, klassiek en acrodans. We beheersen vele dansstijlen en met onze professionele choreografen maken we choreografieën op aanvraag. U kunt ons boeken door contact op te nemen met Monique Biesheuvel op nummer: 06-53134872 of mail ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..