Boek ons

Wie zijn wij

Welkom bij Dans- en theaterschool Balance’th! Met ons hechte en enthousiaste team van docenten bieden wij sinds 1998 dans-, theater- en sportlessen aan. We hebben onze hoofdvestiging in Oud-Beijerland en daarnaast vestigingen in Nieuw-Beijerland en Numansdorp. Ooit zijn we gestart met 100 leerlingen in inmiddels is dit uitgegroeid tot 500 leerlingen. Door onze gemoedelijke sfeer voelt iedereen zich welkom op onze school. Ons motto is dan ook: Groot, klein, dik, dun, goed of beter…iedereen is welkom bij Balance’th.

Balance’th staat garant voor goed opgebouwde lessen, topdocenten en ervaring. Onze docenten bieden een veilige sfeer waarin ruimte is voor ontwikkeling, ze houden de nieuwe dansontwikkelingen bij en sluiten goed aan bij de belevingswereld van de leerlingen.

Bij Balance’th kunnen leerlingen terecht vanaf 2,5 jaar tot..? Je bent immers zo jong als je je voelt. We bieden veel verschillende lessen aan, van klassiek ballet tot hiphop en van pilates tot acrodans. Daarnaast is Balance’th in 2017 gestart met een musicalschool.

Ieder jaar geeft Balance’th een dans- en theatervoorstelling waarbij alle leerlingen kunnen laten zien waar ze aan gewerkt hebben. Ook treden de groepen geregeld op bij festiviteiten in- en om Oud-Beijerland. Tevens biedt Balance’th voor de kerst kijklessen aan en is er af en toe een ouder-kind les.

Balance’th heeft diverse selectiegroepen en demoteams. Deze groepen kunnen geboekt worden voor optredens, openingsfeesten, dinershows en dergelijke. Ook zijn er een aantal groepen die meedoen aan wedstrijden in België en Nederland. Deze groepen vallen geregeld in de prijzen.

Ons lesgeld bedraagt € 31,75 per maand voor 1 uur les in de week. Dit wordt maandelijks geïncasseerd. En is opzegbaar met een opzegtermijn van 2 kalendermaanden. Tevens zijn wij aangesloten bij het JeugdCultuurFonds waar u een beroep op kunt doen.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens een gratis proefles volgen.

Gratis proefles