Boek ons

wie zijn wij header

Wie zijn wij

Welkom bij Dans- en theaterschool Balance’th! Met ons hechte en enthousiaste team van docenten bieden wij sinds 1998 dans-, theater- en musicallessen aan. We hebben onze hoofdvestiging in Oud-Beijerland, Oostdijk 61,  en daarnaast vestigingen in Piershil en Numansdorp. Ooit zijn we gestart met 100 leerlingen in inmiddels is dit uitgegroeid tot 500 leerlingen. Door onze gemoedelijke sfeer voelt iedereen zich welkom op onze school. Iedereen is welkom bij Balance’th.

Balance’th staat garant voor goed opgebouwde lessen, topdocenten en ervaring. Onze docenten bieden een veilige sfeer waarin ruimte is voor ontwikkeling, ze houden de nieuwe dansontwikkelingen bij en sluiten goed aan bij de belevingswereld van de leerlingen.

Bij Balance’th kunnen leerlingen terecht vanaf 2,5 jaar tot..? Je bent immers zo jong als je je voelt. We bieden veel verschillende lessen aan, van klassiek ballet tot hiphop en van pilates tot acrodans. Daarnaast is Balance’th in 2017 gestart met een musicalschool.

Ieder jaar geeft Balance’th een dans- en theatervoorstelling waarbij alle leerlingen kunnen laten zien waar ze aan gewerkt hebben. Ook treden de dansgroepen geregeld op bij festiviteiten in- en om Oud-Beijerland. Ook de theatergroepen en musicalgroepen geven regelmatig een optreden. Tevens biedt Balance’th voor de kerst kijklessen aan en is er af en toe een ouder-kind les.

Balance’th heeft diverse selectiegroepen en dansgroepen. Deze groepen kunnen geboekt worden voor optredens, openingsfeesten, dinershows en dergelijke. Ook zijn er een aantal groepen die meedoen aan wedstrijden in België en Nederland. Deze groepen vallen geregeld in de prijzen. Tevens zijn wij al twee keer Nederlands kampioen geworden, o.a. de Acrokids. 

Ons lesgeld bedraagt € 31,75 per maand voor 1 uur les in de week. Tevens bieden wij gezinskorting aan, en valt je keuze op twee lessen per week dan bieden wij een korting aan van € 10,- op de tweede les! Dit wordt maandelijks geïncasseerd. En is opzegbaar met een opzegtermijn van 2 kalendermaanden. Tevens zijn wij aangesloten bij het JeugdCultuurFonds waar u een beroep op kunt doen. Vragen of informatie bel ons gerust op telefoonnummer: 0186-620286 en mobiel: 06-44306801

Nieuwsgierig geworden? Kom eens een gratis proefles volgen.

Gratis proefles