Boek ons

Bodyworkout

Bodyworkout bij Balance'th

Ben je de coronakilo’s zat? Wil je ze op een leuke manier kwijtraken? Dan zit je bij Balance’th goed. Onze Balance’th body-workout les is er voor iedereen die wat aan zijn conditie, gewicht en kracht wil doen. Wat houdt Balance’th body-workout in? Body-workout is een afwisselende training van 60 minuten waarbij conditie en spierversteviging worden gecombineerd. De naam Balance’th body- workout zegt eigenlijk al precies waar de training voor staat. Je traint namelijk je gehele lichaam in één training. De les bestaat uit een opwarming en daarna een serie van krachtoefeningen. Ook de buikspieren worden niet overgeslagen! Dan een stukje conditietraining en uiteraard wordt de les afgesloten met een cooling-down. Mocht het zo zijn dat je niet alles kan doen, door een blessure of een andere beperking, dan kan de docent je helpen door je andere, op jouw gerichte, oefeningen te geven.

De docent, Anouk van der Pligt, heeft de sportacademie gedaan en is ook professioneel zwemster geweest. Na haar sportcarrière is ze zwemles gaan geven, totdat ze zich ook is gaan specialiseren in body-workout en paaldansen. Inmiddels geeft ze beide lessen bij Balance’th in Oud-Beijerland. De Balance’th bodyworkout is vanaf de leeftijd van 14 jaar en inmiddels zitten er alle leeftijden in deze groep. Daarnaast word er gebruik gemaakt van gewichten en zijn er matten aanwezig voor de grondoefeningen. De muziek zorgt ervoor dat je lekker wordt opgezweept en Anouk zorgt er ook voor dat je tot het uiterste kan gaan. Je komt met meer energie uit de les dan je erin gaat!

Heb je interesse in Bodyworkout? Wil je nu echt die stap zetten? Wil je hard werken maar wel in een gezellige sfeer? Kom dan bij Balance’th body-workout op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in Oud-Beijerland. Een proefles is altijd gratis! Doe makkelijke kleding aan en neem goede zin mee, wij helpen je!