Boek ons

Wedstrijden 18/19 februari

Ook dit was weer een heel geslaagd wedstrijd weekend. Wat hebben alle dansers het weer fantastisch gedaan! En wat een mooie bekers zijn er weer binnen gehaald onder leiding van juf Richelle!

Presentatie theaterleerlingen

Kennen jullie theater Ludiek in Strijen? Het kleinste theater van de Hoeksche Waard? Het hele leuke theater in de Hoeksche Waard? Daar hebben onze theatergroepen afgelopen vrijdag en zaterdag een onwijs leuke voorstelling gegeven. Allereerst liet de jongste theatergroep het stuk 'Doornroosje' zien. Doornroosje maar dan in een ander jasje. Hierna lieten zij nog wat losse dialogen zien. Wat geweldig om naar te kijken. Wat een groei hebben deze leerlingen doorgemaakt de afgelopen tijd. En wat was het leuk om ze zoveel verschillende dingen te zien presenteren.

 

Hierna was het tijd voor de ouste twee groepen om verschillende monologen en dialogen te laten zien. Wat waren ze goed. Wat veel verschillende emoties en kanten hebben zij laten zien. Van onwijs gelachen naar diep meeleven met de speleres....dan weet je als publiek zijnde dat je er goed in mee werd getrokken. Wat was het leuk om dit gedaan en gezien te hebben. Op naar de grote productie!

Nieuwsbrief januari 2023

februari 2023 Wisten jullie dat?

  • Balance’th 6 september 2023 precies 25 jaar bestaat!!! Uiteraard gaan we dat uitgebreid vieren! Het eerste grote evenement staat al gepland, onze nieuwe productie ZOMERWENDE gaat het theater in!! Wij hebben 6 keer het theater het Kruispunt in Barendrecht gereserveerd. Het is voor het eerst dat Balance’th in zo’n groot theater (er kunnen 500 man publiek in!!) een productie neerzet. De voorstellingen zijn verspreid over oktober en november 2023. Zodra we het schema hebben gemaakt welke groepen op welke dag hun voorstelling hebben, geven we dat door. Het script is klaar en in februari gaan we starten met de dans, theater en musicalgroepen.
  • De theatergroepen 2 voorstellingen hebben in het kleinste theater van de hoeksche Waard? De voorstellingen zijn vrijdag 10 februari en zaterdagavond 11 februari in het Theater Ludiek in Strijen. De kaarten kosten 7,50 euro. Het is echt de moeite waard om te komen kijken.
  • Ook de musicalschool een hele leuke voorstelling heeft in Theater Ludiek? Namelijk Pinocchio. Deze wordt zaterdagmiddag en avond 18 maart opgevoerd. Daar zijn ook nog kaarten voor en die zijn ook 7,50 euro.
  • We helaas genoodzaakt zijn om het lesgeld te verhogen? Het lesgeld voor 1 les per week gaat naar 36, 50 euro per maand. Het lesgeld in Piershil en Numansdorp gaat naar 32,00 per maand. Deze verhoging gaat per maart 2023 in.
  • Onze docent Madelein heeft meegedanst bij de Vrienden van Amstel Live ? Ze heeft daar 20 shows gedaan!

  • Richelle met haar dansgroepen en solo’s en duo’s weer heeel veel bekers heeft gewonnen met de wedstijden? We hebben inmiddels een extra vitrinekast nodig om alle bekers in uit te stallen! Heel trots op al deze leerlingen en natuurlijk op Richelle!
  • We heel hard op zoek zijn naar een Hulp in de Huishouding voor de school? Het is voor 2,5 uur per week. Het kan in de ochtend behalve op de vrijdagochtend. Help help!!

Beste wensen

Balance'th wenst iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het een gezond en gelukkig jaar mag worden. Met fantastisch leuke dans-, theater- en musicallessen....en natuurlijk een spetterende productie in dit jubileumjaar van Balance'th. Dit jaar bestaat Balance'th alweer 25 jaar! Op naar nog vele mooie jaren.

 

Vanaf maandag 9 januari starten onze lessen weer op alle locaties. Tot dan!