Boek ons

OPEN DAG zaterdag 11 januari

Zaterdag 11 januari laat Balance'th zien wat ze zoal in huis heeft met verschillende demo's, workshops en optredens. Kom langs en geniet onder het genot van een hapje en een drankje onder andere van klassiek ballet, breakhop van de jongens, de musicalschool, body workout en nog veel meer. Tot zaterdag van 13.00-15.30 uur!

schema voorstelling 'Vermist'

Hierbij het schema voor de voorstelling Vermist. Lees ook de nieuwsbrief voor volledige informatie over dit schema. P.S. Zondag is op 22 maart en niet op 23 maart. 

Foto's komen in de week van 4 november

Patrick heeft in de week voor de herfstvakantie prachtige foto's gemaakt van de leerlingen. Hij komt in de week van 4 november de fotopakketten aan u laten zien. Een pakket is 30 euro en betaald u het liefst contant.

Dansfotograaf Patrick Kool komt langs.

In de week van 14 t/m 19 oktober komt de fotograaf langs om iedereen in een prachtige danspose en outfit vast te leggen. Een proefles doen in deze week is helaas niet heel handig. De lessen bestaan voornamelijk uit het maken van foto's. Heeft u interesse in een gratis proefles nodigen we u graag uit na de herfstvakantie. In de herfstvakantie zijn we namelijk gesloten. Maandag 28 oktober beginnen we weer.