Boek ons

Balance'th 20-jarig bestaan

logo

NIEUWSBRIEF BALANCE’TH 20 JAAR!

FEEST MET ONS MEE OP 8 SEPTEMER 2018.

Zoals we al in ons vorige nieuwsbrief hebben laten weten vieren we op 8 september het 20 jarig bestaan van BALANCE’TH

Uiteraard willen we daar een mooi feest van maken, alleen dit keer niet alleen voor BALANCE’TH maar ook voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Hoe gaan we dit doen? We organiseren een DANSMARATHON waar iedereen aan mee kan doen. Door je te laten sponseren willen we zoveel mogelijk geld  ophalen! De dansmarathon start voor BALANCE’TH , gaat van de Oost voorstraat , West voorstraat , via de Bierkade weer terug naar de school. Alle danspassen leer je de komende tijd van je docent(en). Het enige wat jij moet doen is je bijgevoegde formulier door zoveel mogelijk mensen die je willen sponseren te laten invullen en uiteraard met ons meedansen!

Ook is er voor de jonge leerlingen een mini disco met dancing queen contest, waarbij je een prachtige kroon kan winnen, maar vooral veel plezier kan maken. Dit is voor de leeftijd van 6 t/m 11 jaar.

Voor alle leerlingen vanaf 12 jaar komt Redouan Hergelijk een workshop geven!! Hij is een oud docent van BALANCE’TH, heeft in de live shows van So You Think You Can Dance gestaan, heeft meegedaan met de Ultimate Dancebattle en is danser geweest bij Isabelle Beernaert!

Verder lanceren we onze eigen kledinglijn!! Eindelijk is het zover, onze grote wens om alle leerlingen in dezelfde kledinglijn te kleden, hebben we een prachtige kledinglijn ontwikkeld. De lancering van deze BALANCE’TH KLEDINGLIJN is ook 8 september. Hieronder ons programma voor 8 september.

14.00 uur OPENING en lancering KLEDINGLIJN.

14.15 uur OPTREDENS

14.45 uur VOORBEREIDING DANSMARATHON

15.00 uur START DANSMARATHON

15.45 uur TERUGKOMST DANSMARATHON

15.45 uur HAPJE EN DRANKJE

16.00 uur WORKSHOP REDOUAN EN MINI DISCO

16.45 uur OPTREDENS

17.00 uur AFSLUITING MET HAPJE EN DRANKJE

Wij hopen van harte dat iedereen van deze dag gaat genieten en dat we zoveel mogelijk geld op gaan halen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Dus vul in dat formulier!!!

Liefs Laura en Monique